Page 1 of 1

I just saw something...

Posted: Sat Nov 08, 2014 9:26 pm
by Quasispatial
It might just be my imagination, but I think I just saw the text "help us" in the split-second glitch-of-view that appears when you start UQM-HD in fullscreen. Or maybe it was "hurry" or something. It's not easy to get a good look at it when you only have a fraction of a second, not to mention that the contents of that glitched area seems to change each time I start it up. I swear that text had moved, and maybe there were other letters, since the previous startup. Sometimes it doesn't even appear at all, either skipping it or glitching past it too fast for the human eye to catch view of it.

Is this deliberate, or simply a side-effect of the HD edition's fullscreen mode startup?

Re: I just saw something...

Posted: Mon Nov 10, 2014 8:34 pm
by superbutcherx
Now, I'm not saying that you have found the Taalo.

But on the other hand I'm not saying that you haven't found them...

Re: I just saw something...

Posted: Mon Nov 10, 2014 8:35 pm
by sakalava47
Quasispatial wrote:It might just be my imagination, but I think I just saw the text "help us" in the split-second glitch-of-view that appears when you start UQM-HD in fullscreen. Or maybe it was "hurry" or something. It's not easy to get a good look at it when you only have a fraction of a second, not to mention that the contents of that glitched area seems to change each time I start it up. I swear that text had moved, and maybe there were other letters, since the previous startup. Sometimes it doesn't even appear at all, either skipping it or glitching past it too fast for the human eye to catch view of it.

Is this deliberate, or simply a side-effect of the HD edition's fullscreen mode startup?
Sounds like something out of a horror movie.

Help us dczanik! We're stuck in development hell!